Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. svibnja 2018.

RTL Zvjezdica – Simpatična Virovitičanka Julija Tomljanović: I kad imam tremu, ona nestane čim počnem pjevati

„Vidi se iz a-a-a-avionaaaa“ pjevala je Julija Tomljanović, 9-godišnjakinja iz Virovitice u petoj epizodi „Zvjezdica“ i osigurala si prolazak u polufinale. Za svoj je nastup odabrala upravo tu pjesmu mlade Domenice, koja trenutno vlada radiopostajama jer su, kaže Julija, lijepe i pjesma i Domenica.

– Nisam imala tremu niti sam se bojala ikoga od žirija jer su mi svi oni simpatični – kaže. Dodaje i da, ako ima tremu, ona nestane čim počne pjevati.

A Julijina mama Maja otkriva da se njezina razigrana djevojčica već dugo bavi pjevanjem.
– Još kad je imala 3-4 godine upisali smo je u glazbenu igraonicu, gdje su stalno pjevali i s njima je nastupala na festivalima, ali „Zvjezdice“ su joj bile prvi solo nastup takve vrste“.

U emisiju se prijavila jer voli pjevati i osjeća se lijepo kad pjeva pa kaže i da bi u budućnosti htjela biti pjevačica.
Na pitanje: „Pjevačica kao Domenica?“, odgovara:

– Ne, nego kao Julija Tomljanović.

Što priprema za polufinale, ne želi otkriti, a to je zapitkuju i prijatelji iz škole, koji su bili jako ponosni što Julija ide s njima u razred.
– Svi su jako lijepo reagirali, pohvalili su me i vesele se što će me opet gledati na televiziji – kaže Julija. (rtl.hr)

 

Share Button