Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. svibnja 2018.

Fotogalerija: U Domu za odrasle osobe Borova obilježen Međunarodni dan obitelji

U Domu za odrasle osobe Borova, svečanošću i prigodnim programom obilježen je Međunarodni dan obitelji. Ovaj dan u Domu se obilježava svake godine te tako nastoje naglasiti važnost obiteljskog života i obitelji kao osnovne zajednice u društvu i širom svijeta. Na samom početku svečanosti goste je pozdravila ravnateljica Doma Zlata Rončević.

– Svake godine u našem domu obilježavamo ovaj dan kako bi našim korisnicima dali do znanja da smo uz njih i njihove sretne i one manje sretne trenutke kroz godinu. Obitelj je važna i zato i mi nastojimo promicati obiteljske vrijednosti, kao i druženje korisnika, obitelji, skrbnika, a ovom prilikom dolaze nam i gosti iz lokalne zajednice, politike, svi oni koji nam nesebično pružaju podršku i pomoć tijekom cijele godine i na tome im hvala – rekla je ravnateljica Zlata Rončević pritom se zahvalivši i svojim djelatnicima.

– Želim zahvaliti svojim djelatnicima na nesebičnom uloženom trudu i zalaganju, a osobito na ljubavi koju su utkali u svoj rad s korisnicima – istaknula je.
Prisutne su pozdravili i gosti, načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat i predsjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice Lahorka Weiss, a svečanosti je između ostalog nazočila i predsjednica Općinskog vijeća Suhopolje Zorica Hegedušić, ujedno i pročelnica za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša Virovitičko-podravske županije. Nakon toga uslijedio je prigodan program koji su stručne radnice pripremile s korisnicima, a njime su poručili svim gostima: „Gdje život počinje ljubav nikad ne završava“. (www.icv.hr, žđl)

Share Button