Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

23. travnja 2018.

U Zagrebu će u utorak 24. travnja ministrica Gabrijela Žalac i ministar Tomislav Tolušić, otvoriti „Tjedan EU fondova“

U utorak, 24. travnja 2018., s početkom u 10,00 sati, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, uvodnim će obraćanjem otvoriti „Tjedan EU fondova“ koji se osim u Zagrebu, održava i u Šibeniku, te Mariji Bistrici od 24. do 27. travnja.

Tjedan EU fondova“ je obrazovno-informativno događanje koje od 2013. godine organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s kolegama iz drugih institucija u sustavu upravljanja i kontrole EU fondova, a tijekom kojeg će široj javnosti, korisnicima i potencijalnim korisnicima biti predstavljene aktualne mogućnosti financiranja iz fondova Europske unije, rezultati, uspješni projekti te izazovi s kojima se prijavitelji najčešće susreću.

Nakon predstavljanja Operativnih programa Konkurentnost i kohezija i Učinkoviti ljudski potencijali te Programa ruralnog razvoja RH i Operativnog program za pomorstvo i ribarstvo, predviđen je dijalog s publikom u obliku pitanja i komentara te predstavljanje procesa izrade Nacionalne razvojne strategije. U sklopu početka Tjedna EU fondova, ministrica Žalac održat će od 13:30 sati sastanak sa županima i regionalnim koordinatorima. (razvoj.gov.hr)

Share Button