Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. travnja 2018.

Fotogalerija: Projekt Integrirano upravljanje rijekom, LIFE 2014 – Radionica Izrada priručnika za upravljanje posjetiteljima uz rijeku Dravu

Protekla 2 dana u Informativno edukativnom centru Dravska priča u Noskovcima održana je radionica u sklopu projekta Integrirano upravljanje rijekom – Drava Life. Nositelj ove projektne aktivnosti je WWF Austrija, a u ime domaćina radionice sudionike je pozdravila ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko–podravske županije Tatjana Arnold Sabo.

Emöke Györfi, WWF Austrija prezentirala je plan provedbe ove radionice, a Lukas Umgeher, REVITAL Austrija, prezentirao je radnu verziju priručnika. Sudionike radionice u ime glavnog partnera projekta Hrvatskih voda, pozdravio je i koordinator projekta Jasmin Sadiković, Zeleni Osijek, koji je prezentirao trenutno stanje projektnih aktivnosti. Radionica je nastavljena radom u grupama u prostorijama centra Dravska priča i u perivoju.

Drugoga dana domaćin radionice, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, za sudionike radionice, organizirao je terenski obilazak područja uz rijeku Dravu, biciklističkim stazama na području općina Čađavica i Sopje, novonabavljenom biciklističkom opremom. (www.virovitica-nature.hr)

Share Button