Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. veljače 2018.

Vojo Lukić spaja Slavoniju i Sloveniju, posjetio je Slovenski parlament gdje se je sastao s predsjednikom Milanom Brglezom

Počasni građanin Orahovice Vojo Lukić i dalje naporno radi na promociji Orahovice i Slavonije. Ovoga puta boravio je u Ljubljani, u radnom posjetu predsjedniku Slovenskog parlamenta (Državneg zbor Republike Slovenije) prof. dr Milanu Brglezu:

– Posebno sam počašćen da mi je predsjednik Državnog zbora Republike Slovenije dr Milan Brglez i ovom prigodom čestitao na brojnim priznanjima koje sam dobio za svoj rad u zemlji i u svijetu. Osobno sam ga pozvao da u mojoj pratnji posjeti Slavoniju koja ima prekrasne prirodne ljepote i koje su prema mom mišljenju nedovoljno poznate u svijetu. Slavonija i Virovitičko-podravska županija imaju ogroman turistički, ali i gospodarski potencijal o čemu sam također govorio prof. Brglezu te otvorio mogućnost povezivanja Slovenije u svakom mogućem smisli s ovim krajem Hrvatske – rekao je Lukić te dodao kako je prof. Brglez obećao svoj posjet kako Virovitičko-podravskoj županiji tako i cijeloj Slavoniji te potvrdio želju za ostvarivanjem suradnje. (www.icv.hr, vg)

Share Button