Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. siječnja 2018.

Županija Somogy i grad Barcs potvrdili sudjelovanje na 23.“Viroexpo-u“ koji će se u Virovitici održati od 23. do 25. veljače

Na poslovnom susretu u Barcsu, Tibor Kocsis, voditelj Poduzetničkog centra županije Somogy, ureda u Barcsu, potvrdio je predstavnicima HGK – Županijske komore Virovitica, kao jednom od organizatora 23. „Viroexpa“, već tradicionalni nastup i predstavljanje gospodarstva županije Somogy i grada Barcs, na bazi reciprociteta, na 23. Viroexpo-u u Virovitici, 23. do 25. veljače 2018. godine. Mađarska sudjeluje na Viroexpo-u od 2001. godine.

Hrvatska gospodarska komora– Županijska komora Virovitica ima potpisan Sporazum o suradnji i izuzetno dinamičnu suradnju s Trgovačko-industrijskom komorom županije Somogy iz Kaposvara i Poduzetničkim centrom županije Somogy temeljem kojih se potiče promocija gospodarstva, a u cilju jačanja međusobne gospodarske suradnje Hrvatske i Mađarske.
Na bazi reciprociteta gospodarstvo Virovitičko-podravske županije predstavlja se u kontinuitetu na sajmovima u Barcsu, Kaposvaru ili Pecsu, a mađarsko gospodarstvo, odnosno županija Somogy i grad Barcs, redovito se predstavljaju na sajmu Viroexpo u Virovitici. (HGK ŽK Virovitica)

Share Button