Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. siječnja 2018.

Atmosfera je u Špišić Bukovici bila kao u Kutiji šibica: Naslov prvaka „Turnira ulica“ osvojila je Matije Gupca, a NK Bilogora 1947 proslavila je 70 rođendan

U Sportskoj dvorani OŠ Auguste Cesarec u Špišić Bukovici u subotu je „vrilo“ kao u košnici. Puna dvorana, navijanje kao u „Kutiji šibica“ i na kraju titula Matije Gupca na 5. turniru ulica općine Špišić Bukovica. Završnog dana, gledatelje je pozdravio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, koji je NK Bilogori 1947 čestitao 70 rođendan. Pozdrave je uputila i zamjenica načelnika Općine Špišić Bukovica Sanela Djak, direktorica Virkoma Margareta Ptiček, kao i predsjednik NK Bilogora 1947 Mato Vukušić.

Priznanje povodom 70 rođendana dobio je Željko Lukačević, a prvo mjesto na turniru osvojio je Matija Gubec koji je u finalu svladao Bušetinu 3:1. U srazu za treće mjesto, Okrugljača je nevjerojatnim preokretom, od 2:4 došla do pobjede od 6:4 nad Vukosavljevicom. Pojedinačne trofeje podijelio je župan Igor Andrović, a zaslužili su ih: Tomislav Blažević (Matije Gupca – naj igrač), Ivan Pernar (Matije Gupca – naj strijelac) i Josip Đureš (Bušetina – naj vratar). Turnir je organizirala NK Bilogora 1947, a među mnogobrojnim pokroviteljima, održavanje ovog događaja, između ostalih, pomogli su i : Virovitičko-podravska županija, Općina Špišić Bukovica kao i Županijski nogometni savez VPŽ. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button