Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. prosinca 2017.

Igor Andrović, virovitičko-podravski župan: Sretan sam i ponosan sam što jedna takva tvrtka, kao što je Spider grupa, dolazi s područja naše županije

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, nije krio pozitivne dojmove ostvarenim poslovnim rezultatima Spider grupe Pitomača. Naime, u prosjeku unatrag 5 godina rast ukupnog prihoda je pratio i rast izvoza, odnosno izvoz je rastao po prosječnoj stopi od 18 posto. Također značajno je za istaknuti da je rast investicija unatrag 5 godina rastao po prosječnoj stopi od 30 posto.

– Kao župan, izražavam veliko zadovoljstvo i sreću što takva jedna tvrtka, kao što je Spider grupa dolazio s području općine Pitomača i Virovitičko-podravske županije, doprinoseći i razvoju gospodarstva i zapošljavanju. Više od 20 godina bavljenja ljekovitim i aromatičnim biljem, kao i više od 26 godina u biznisu dokaz su kako se jednom pametnom strategijom, mudrim obiteljskim vođenjem tvrtke, mogu ostvariti takvi rezultati. Kroz tih 26 godina, često nije bilo lako opstati, ali iz svega toga, vi ste izlazili čvršći i jači, a to se najbolje vidi po konstantnom povećanju izvoza, rastu ukupnih prihoda. Posebno sam sretan i zadovoljan s vašom novom investicijom, jer nova tvornica, koja će se početi graditi u proljeće, dat će novi, snažniji gospodarski zamah ovom kraju. Virovitičko-podravska županija će vam uvijek biti na raspolaganju, kao i svim poduzetnicima, jer nova radna mjesta i zapošljavanje su naša najvažnija preokupacija – zaključio je župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Share Button