Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. prosinca 2017.

Denis Nemčević, predsjednik Uprave Spider grupe: Iduće godine, na području Pitomače, počinjemo s gradnjom nove tvornice vrijednosti oko 4 milijuna eura u kojoj će se otvoriti nova radna mjesta

Obraćajući se nazočnima na obilježavanju „dana Spider grupe Pitomača“, predsjednik Uprave, Denis Nemčević, u nadahnutom govoru, između ostalog je istaknuo:

  • Prije dvije godine počeli smo strateško povezivanje s tvrtkom Everton iz Italije. S time smo nastavili dalje. Osim toga, iduće godine krećemo s novim velikim projektom, izgradnjom nove hale u Poduzetničkoj zoni Rakitka. Bit će to nova tvornica Herbariuma. Investicija je to koja je teška oko 4 milijuna eura i puno će gospodarski značiti za ovaj kraj, jer će se otvoriti nova radna mjesta, ali i povećati proizvodni kapaciteti. Imamo još puno ideja. Hrabrim koracima idemo prema naprijed. U budućnosti nam je cilj značajnije iskoračiti na svjetsko tržište uz povezivanje s nekim „jakim svjetskim igračima“. Želimo postati zapaženi na svjetskoj mapi u onome u čemu smo najbolji i zbog svega toga, naša Grupa ima sigurnu budućnost, dobru perspektivu za još bolje poslovne rezultate – zaključio je Denis Nemčević.

U Restoranu Zlatni klas, govorio je i načelnik Općine Pitomača, Željko Grgačić.

  • Kao načelnik Općine Pitomače, posebno sam ponosan na rezultate Spider grupe. Zahvaljujem se obitelji Nemčević, koja osim što ostvaruje sjajne rezultate na europskom tržištu, puno pomaže i mnogim društvima i udrugama s područja naše općine i na tome im puno hvala. Vesele nas i nove investicije, posebno gradnja nove tvornice na području općine Pitomače jer s njom će se otvoriti nova radna mjesta i nova poduzetnička perspektiva. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

IMG_4218

 

Share Button