Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. studenoga 2017.

Priča kao iz Holivudskih filmova: Završila je „srednju poljoprivrednu“, a danas joj nema ravnoj u pripremanju torti i pita, naravno, ona je “kraljica kolača” – Sandra Jadek

Njena priča je kao priča iz Holivudskih filmova. Završila je „srednju poljoprivrednu“ a danas joj nema ravnoj u pripremanju torti i pita. Ne mislimo u njenom gradu, Slatini, niti Virovitičko-podravskoj županiji, već u – Hrvatskoj.

Sandra Jadek iz Slatine, inače, članica Udruge kuhara grada Orahovice, koju još zovu i „kraljicom kolača“, je eklatantni primjer žene koja je ima svoj san i koja, danas, taj svoj san – živi punim plućima. U petak navečer, uz vrhunski gastro auditorij, u Orahovici, na 2. Večeri bosanske kuhinje, voditelj ju je najavio kao – novu članicu kuharske reprezentacije Hrvatske.

Sandra je doživjela najveće ovacije. Ona je, kako su je nazvali „žena zmaj“, netko tko je svojim radom, ljubav pretvorio u „živi san“. Inače, 24. ovog mjeseca, Sandra će put Slavonskog Broda gdje je očekuje nastup na Hrvatskom kupu. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Share Button