Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. listopada 2017.

Kako do bespovratnih EU sredstava za saniranje šteta od elementarne nepogode: Održane su radionice za Obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Virovitičko-podravska županija, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Savjetodavnom službom i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizirala je radionicu za podmjeru 5.2., tip operaciju 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Predavanje za nazočne u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, održali su Bojan Ivanetić iz Ministarstva poljoprivrede, te Luka Barać iz Agencije za plaćanje u poljoprivredi.

O tome što vam je potrebno za podnošenje zahtjeva za potporu potencijalnim korisnicima, čiji je proizvodni potencijal uništen uslijed elementarne nepogode ili katastrofalnog događaja možete doznati ovdje gdje se nalazi pripadajuća prezentacija, a osim toga, ovdje možete doznati kakav je postupak za dodjelu potpore. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button