Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. listopada 2017.

Nitko kao slatinska „kraljica kolača“: Sandra Jadek „pokorila“ je Interslast jer je u kategoriji 86 natjecatelja, osvojila, dva zlata, srebro i broncu

Ono što je slatinska „kraljica kolača“ Sandra Jadek ostvarila u Tuheljskim Toplicama na 6. međunarodnom izdanju Interslast, spada u kategoriju čuda. Osvojila je dva zlata, srebro i broncu. Pamtit će Sandra taj utorak 10. listopada kada je „žiri pao na leđa“ od Sandrinih slatkih delicija. Zlato je osvojila u kategorijama, „pita od čokolode“ i „pita od bundeve“. Srebro joj je pripalo u kategoriji „Jesen u mojoj torti“, a bronca u kategoriji „pita od borovnice“.

polxl80f

Ovogodišnji 6. Interslast, međunarodni kongres slastičarstva, sladoledarstva i konditorska okupio je ukupno 86 natjecatelja, iz Hrvatske, SAD-a, Austrije, Njemačke, Slovenije, Italije i Turske, a uspjeh Sandre Jadek (članica je Udruge kuhara grada Orahovice), najveći je u njenoj „slatkoj karijeri“. Podsjetimo, upravo je Sandra Jadek ovogodišnja dobitnica Zahvalnica Virovitičko-podravske županije koje je dodjeljivao župan Igor Andrović, dokaz kako je ta nagrada došla u prave ruke. (www.vpz.hr, Fotografija: Marko Rukavina i Kristijan Toplak)

D-Sandra-Jadek-2

Share Button