Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. rujna 2017.

Održana konferencija: „Dan velikih planova – kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2018.“

U Zagrebu je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a u organizaciji poslovnog tjednika Lider, već tradicionalno, održana 9. konferencija: „Dan velikih planova – kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2018.“. Uvodno su govorili predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Osnovni cilj konferencije bio je, dati poduzetnicima, menadžerima i svima koji rade poslovne planove za 2018. godinu praktične inpute za usvajanje optimalnih projekcija te korisne i upotrebljive informacije za izradu i doradu planova poslovanja u turbulentnim vremenima.

Organizirana su dva okrugla stola na teme: „Prognoze za 2018. – prilike i opasnosti“, te „Razvoj poslovanja i upravljanje rizicima“, u kojima su sudjelovali predstavnici najeminentnijih tvrtki iz Hrvatske. Temeljem poziva glavnog urednika Lidera Miodraga Šajatovića, na konferenciji su prisustvovali i predstavnici poslovne zajednice s područja Virovitičko-podravske županije. (HGK ŽK Virovitica)

Share Button