Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. rujna 2017.

Virovitičko-podravska županija i Dom zdravlja VPŽ u Orahovici su uredili dvoranu koja će biti dana na korištenje studentima Studija fizioterapije

U srijedu 13. rujna s početkom od 12,00 sati, u prostorima Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije ispostava Orahovica, privremeni dekan Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek Aleksandar Včev i ravnatelj Doma zdravlja VPŽ Igor Fazekaš, potpisat će ugovor o poslovnoj suradnji ove dvije institucije.

Naime, Virovitičko-podravska županija i Dom zdravlja VPŽ, uredili su dvoranu, koja će biti dana na korištenje navedenoj ustanovi i budućim studentima Studija fizioterapije Medicinskog fakulteta u Orahovici i to od ove akademske godine. Potpisivanju će između ostalih nazočiti i virovitičko-podravski župan Igor Andrović sa suradnicima.

Inače, prije potpisivanja, župan Igor Andrović, obići će općinu Nova Bukovica (od 9,00 sati) gdje će se sastati s čelnicima navedene općine i upoznati s projektima koji se provode na tom području. (www.vpz.hr)

Skip to content