Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. rujna 2017.

Prema pisanju Večernjeg lista, Vesna Bedeković bit će zamjenica predsjednika Posebnog stručnog povjerenstva u provedbi reforme obrazovanja

Prema pisanju Večernjeg lista, Vesna Bedeković bit će zamjenica predsjednika Posebnog stručnog povjerenstva u provedbi reforme obrazovanja. Naime, najavljeno “institucionaliziranje” Posebnog stručnog povjerenstva rezultiralo je dogovorom o imenovanju dviju zamjenica predsjednika najvažnijeg tijela u provedbi reforme obrazovanja.

Uz ministricu Divjak, zamjenica predsjednika, prema pisanju Večernjeg lista, bit će HDZ-ova predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje Vesna Bedeković. Riječ je o Pitomačanki koja je srednju školu završila u Virovitici, živi u Pitomači, diplomirala je na Pedagoškom fakultetu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, magistrirala i doktorirala na Odsjeku za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sadašnja zastupnica kojoj je mandat aktiviran kao zamjeni za Tomislava Tolušića tijekom karijere radila je i u školama – od 1987. do 2006. godine radila je u OŠ Kloštar Podravski, OŠ Petra Preradovića u Pitomači i Srednjoj školi Stjepana Sulimanca u Pitomači. Škole je 2006. godine zamijenila radom pročelnice u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu te odjelu za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije.

Prije nego što je ušla u Sabor, napustila je dužnost dekanice Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, gdje je radila sedam godina. (www.vecernji.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Share Button