Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. rujna 2017.

Niz raznovrsnih sadržaja za Dan općine Zdenci od 15. do 29. rujna

Općina Zdenci nizom raznovrsnih sadržaja obilježit će svoj dan i blagdan svetoga Mihaela. Obilježavanje počinje 15. i 16. rujna kiparskom radionicom i kiparskom kolonijom koju će voditi poznata ernestinovačka kolonija kipara predvođena umjetnikom Matom Tijardovićem.

Sportske igre branitelja u Dugoj Međi na rasporedu su 22. rujna u organizaciji UHBDDR Duga Međa, a dan bogat sadržajima bit će 23. rujna. U jutarnjim satima na Zdenačkim ribnjacima u organizaciji ŠRK ”Linjak” bit će održan ribički kup, potom slijedi likovna kolonija, a u 18:00 sati u organizaciji KUD-a Zdenac, u kino sali bit će održan tradicionalan kulturno-umjetnički program pod nazivom ”Zdenački susreti”.
NK Sloga za 24. rujna priprema nogometni turnir uzrasta do 14 godina, a Lovačka udruga ”Šljuka” Kup u gađanju glinenih golubova. Udruga Rukotvorine Zdenci 25. rujna otvorit će Izložbu u muzejsko-galerijskom prostoru koja će trajati do 27. rujna. Istog dana u 13:00 sati na rasporedu je svečana sjednica Općinskog vijeća Zdenci, a završetak obilježavanja Dana općine Zdenci je 29. rujna kada će biti održan svečani prijem pripadnika policije u sklopu dana njihovog zaštitnika te će potom biti služena sveta misa u Crkvi svetog Mihaela, a u večernjim satima ŠRK ”Linjak” priređuje i prigodnu zabavu. (www.icv.hr, vg)

Share Button