Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. rujna 2017.

Fotogalerija: Došlo je i mlado i staro na fotografiranje 577 milenijske fotografije Šime Strikomana kod Hotel Kurije Janković u Kapela Dvoru

Došlo je i mlado i staro na fotografiranje 577 milenijske fotografije Šime Strikomana kod Hotel Kurije Janković u Kapela Dvoru. Poznati hrvatski fotograf, kreirao je bika s krilima, grb Općine Lukač, dok su sve to iz pozadine promatrali članovi njemačkog orkestra Musikverein Cäcilia iz Schemmerberga koji u na proputovanju do Vinkovačkih jeseni. Fotografiranje milenijske fotografije održano je u sklopu održavanja FraMaFu festivala, a mnogobrojne novinare, među kojima je bio i predsjednik HND-a Saša Leković, pozdravio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, koji je novinarima, uz voditeljicu Hotela Kurija Janković, Sanju Sudar, govorio o europskim projektima obnove kulturne baštine odnosno dvoraca Virovitičko-podravske županije.

Osim toga, na milenijskoj fotografiji, uz novinare, mještane Kapela Dvora, mnogobrojnu djecu bili su i zamjenici župana Marijo Klement i Darko Žužak, kao i načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button