Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. lipnja 2017.

Fotogalerija: Uz “Gala večer” završeno je međunarodno natjecanje “Pirueta cup Virovitica 2017.” – na kojem su virovitičke “Piruete” osvojile ukupno osam medalja

Ovog vikenda Virovitica je bila domaćin 1. međunarodnog natjecanja u ritmičkoj gimnastici pod nazivom Pirueta cup Virovitica 2017. Natjecanje je organizirao virovitički Klub ritmičke gimnastike Pirueta pod pokroviteljstvom Grada Virovitice i Sportske zajednice grada Virovitice, a jedan od sponzora je i Virovitičko-podravska županija.

Završilo je međunarodno natjecanje u ritmičkoj gimnastici Pirueta cup Virovitica 2017. Natjecanje je organizirao virovitički Klub ritmičke gimnastike Pirueta pod pokroviteljstvom Grada Virovitice i Sportske zajednice grada Virovitice. Nakon uspješnog i atraktivnog natjecateljskog dijela, cijelu ovu gimnastičku priču zaokružila je Gala večer na kojoj su se predstavile sve članice virovitičke Piruete. Medalje najboljima u nedjelju je dijelio virovitičko-podravski župan Igor Andrović. A kako je protekao posljednji dan ove međunarodne sportske manifestacije pogledajte u našoj fotogaleriji. Inače, pred virovitičkom publikom u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, u dva dana trajanja natjecanja, nastupilo je gotovo 250 natjecateljica iz 10 država.

Svečanom otvorenju ove sportske manifestacije prisustvovali su gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin, predsjednik i tajnica Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec i Iva Murat Koić, predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica. Nakon prvog dana natjecanja, virovitičke Piruete ostvarile su izvrsne rezultate. U A programu Amber Maria Đanić osvojila je 4. mjesto bez rekvizita, Lana Malčec 1. mjesto s loptom i 3. mjesto bez rekvizita, a Lara Pleše 1. mjesto s loptom i 2. s obručem. Drugog dana iz grupnih vježbi B programa srebro je osvojila Nikolina Koić, dok je u finalu juniorki i seniorki (A program), Lara Pleše osvojila tri srebra. (www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić, M. Rođak)

Share Button