Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. lipnja 2017.

Fotogalerija: Proslavljen Dan škole Osnovne škole Antuna Gustava Matoša u Čačincima

Bogat program, koji su pripremili učenici i učiteljice škole, uveličali su učenici i profesori Osnovne glazbene škole iz Slatine svojim puhačkim i tamburaškim orkestrima. U prepunoj sportskoj dvorani svečanoj su priredbi, uz učenike, učitelje, roditelje i djelatnike škole, nazočili i umirovljeni učitelji, ravnatelji susjednih škola: Maja Škraba, Drago Kraljik, Antonio Brzica i Zorislav Milković, župnik vlč. Ivica Razumović, predsjednica udruge Jaglac Đurđa Šimatović, direktorica Turističke zajednice općine Čačinci Ana Marunica, predsjednik Općinskog vijeća Općine Čačinci Tomislav Tomić, predsjednik Školskog odbora Alen Jurenac, načelnik Općine Čačinci Mirko Mališ.

Ravnateljica Kristina Krmpotić zahvalila je svima na suradnji tijekom godine te prozvala i nagradila učenike i njihove mentore koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskim natjecanjima u znanju i sportu. Načelnik Mirko Mališ uručio je nagrade učenicima osmih razreda koji su sve razrede završili odličnim uspjehom te im zaželio mnogo uspjeha u daljnjem školovanju.

Proslava je nastavljena Danom otvorenih vrata škole gdje su prisutnim roditeljima i učenicima kroz prezentacije prikazane aktivnosti po razrednim odjelima tijekom godine. (www.vpz.hr, kk, Fotografije: Katarina Perković i Svjetlana Carić)

Share Button