Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. lipnja 2017.

Lahorka Weiss po treći put izabrana za predsjednicu Gradskog vijeća Grada Virovitice

Na konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća grada Virovitice, za predsjednicu jednoglasno izabrana Lahorka Weiss, kojoj je ovo treći uzastopni mandat na ovoj funkciji. Za dopredsjednika je jednoglasno izabran Dalibor Per.

Prisegu da će služiti općem dobru i građanima svečano je dao 21 član novog saziva Gradskog vijeća. Prema izbornim rezultatima, u novom Gradskom vijeću 13 vijećnika dolazi iz koalicije HDZ-HSLS-HSP dr. Ante Starčević, 5 vijećnika iz koalicije SDP-HSS-HNS-Liberalni demokrati te 3 člana iz koalicije MOST-HSPD. Budući da su mandati Ivice Kirina (HDZ) i Margarete Ptiček (HDZ) zbog drugih funkcija u mirovanju, na njihova mjesta u Vijeću ušli su Dalibor Per i Vlado Hodak.

Reizabrana predsjednica Lahorka Weiss čestitala je vijećnicima na izboru.

 – Ponosna sam što sam po treći put izabrana na ovu funkciju, vjerujem da su nam građani poklonili povjerenje jer su prepoznali naš trud i rad. Pozivam sve vijećnike da u novom mandatu osluškuju potrebe i upute građana, donose ih na Vijeće te u svim odlukama sudjeluju svojim trudom, zalaganjem i idejama – rekla je Lahorka Weiss. Sjednici je nazočio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sa svojim zamjenicima, Damirom Marenićem i Vlastom Honjek Golinac. (www.icv.hr, mlo, Fotografije: Matija Rođak)vijece vtc kirin

Share Button