Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. svibnja 2017.

Ukupno 12 općina i 3 grada s područja Virovitičko-podravske županije dobilo je 1.807.000,00 bespovratnih kuna za razvoj komunalnog razvoja i infrastrukture

Pomoćnik ministar graditeljstva Zdravko Vukić uz prisustvo obnašateljice dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanje Bošnjak, županijskih pročelnika, Igora Androvića, Jasne Abramović i Zorice Hegedušić, ravnateljice VIDRA-e Emine Kovač, u prostorijama Virovitičko-podravske županije, podijelio je načelnicima i gradonačelnicima s područja VPŽ Odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći korisnicima, predstavnicima općina i gradova čiji se projekti sufinanciraju sredstvima Ministarstva.
Riječ je o 17 projekata kojim se želi ujednačiti razvoj komunalnog razvoja i infrastrukture ukupne vrijednosti 4.689.029,13 kn od čega Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja sufinancira s 1.807.000,00 kn. Odluke će primiti predstavnici općina i gradova Čađavica, Zdenci, Crnac, Suhopolje, Čačinci, Lukač, Mikleuš, Pitomača, Virovitica, Voćin, Sopje, Špišić Bukovica, Orahovica, Nova Bukovica i Slatina. Koliko je tko dobio i za koji projekt, doznajte ovdje. (www.mgipu.hr, www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button