Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. svibnja 2017.

Mirko Poljanac ponovno na čelu virovitičke HVIDRA-e, dopredsjednik je Predrag Bubaš, Elvira Koić proglašena počasnom članicom udruge

Na redovnoj izvještajno-izbornoj skupštini Udruge HVIDR-a Virovitica za predsjednika je ponovno izabran Mirko Poljanac, a dopredsjednika Predrag Bubaš. Uz izbor ostalih tijela udruge, na skupštini je jednoglasno donijeta odluka kojom se dr. Elvira Koić, zbog svoje brige i skrbi za hrvatske branitelje proglašava počasnom članicom Udruge.

Tom prigodom gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i Mirko Poljanac uručili su Nini Barbari Blažević, učenici OŠ Augusta Cesarca iz Špišić Bukovice, Ivanu Zdjelaru, učeniku OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje i Marijani Hudi, učenici OŠ Vladimir Nazor Virovitica prijenosna računala. Naime, ovo troje učenike napisalo je najbolje literarne radove na temu: Domovinski rat, projekt koji će udruga provesti i u sljedećoj školskoj godini u svim osnovnim školama. Nakon podjela Zahvalnica svim zaslužnima u pomoći u radu udruge, donijet je i Plan rada za sljedeće četverogodišnje razdoblje. (www.icv.hr; zc)

Share Button