Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. ožujka 2017.

Goran Draksler i Kristina Špoljarić osvojili brončane medalje na uličnoj utrci u Pakracu

U Pakracu je povodom Dana grada održana 4. ulična utrka u dužini od 6 kilometara čiji su organizator bili Sportsko-atletska udruga Lipik-Pakrac i Turistička zajednica Grada Pakraca, a pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

Na utrci su sudjelovali i slatinski atletičari, Goran Draksler i Danijel Dunković, te Kristina Špoljarić iz Zdenaca. U konkurenciji 21 sudionika Goran Draksler je s vremenom 21.56 zauzeo treće mjesto dok je Danijel Dunković u vremenu 22.57 na cilj stigao šesti. Pobjednik utrke bio je Ivan Maletić iz Novske s vremenom 20.14.

U ženskoj konkurenciji već tradicionalno sa svakim nastupom, nova medalja Kristine Špoljarić. Tako je bilo i ovoga puta. U ženskoj konkurenciji od 15 sudionica Kristina je s istrčanim vremenom 26.50 zauzela treće mjesto. Pobjednica utrke bila je Marijana Švajda iz Požege s vremenom od 25.40. Prema istrčanim vremenima na startu natjecateljske sezone očekujemo odlične rezultate u prvoligaškom natjecanju gdje su Goran Draksler i Kristina Špoljarić (i Darko Dolovski) op.a) članovi Atletskog kluba Moslavina u pokretu iz Kutine koji se natječe u 1. Hrvatskoj ligi cestovnog trčanja. (www.vpz.hr, Glasnici istine, pt, Fotografije: Goran Draksler)

Share Button