Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. ožujka 2017.

Jedno od najljepših općinskih središta: Uz nova parkirališna mjesta, šetnicu i zelene površine završili su radovi na uređenju središta Sopja

Prošle godine u kolovozu, tadašnji ministar regionalnog razvoja, a danas ministar poljoprivrede, Tomislav Tolušić, označio je početak radova na uređenju središta Sopja. Radovi su završili, a Sopje nakon ovih radova, ima jedno od najljepše uređenih općinskih središta.

Vrijednost projekta iznosila je 1.250.000,00 kuna od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz Programu održivog razvoja lokalne zajednice, za realizaciju projekta uređenja komunalne infrastrukture – uređenje centra naselja Sopje izdvojilo 500.000,00 kuna, dok je ostatak sredstva investirala Općina Sopje. Projektom su uređene zelene površine, šetnica, odvodnja, a dobio se i velik broj parkirališnih mjesta.

U odlično odrađene radove, uvjerili su se i županijski pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Igor Andrović, kao i predsjednik Mjesnog odbora Sopje i općinski vijećnik, Berislav Androš. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content