Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. veljače 2017.

Glasujte za Viroviticu, Slatinu i Orahovicu: Coca-Cola poklanja deset novih vježbališta na otvorenome, dobit će ih gradovi s najviše glasova

Coca-Cola u Hrvatskoj nastavlja s projektom uređenja vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, te će ove godine urediti njih još deset diljem Hrvatske. O gradovima u kojima će se urediti nove aktivne zone ponovno glasovanjem odlučuju sami građani koji glas za aktivnu zonu u svojemu gradu mogu dati putem mrežne stranice www.pokretzaradost.hr od 15. veljače do 15. travnja 2017.
Nakon završetka glasovanja Coca-Cola će urediti vježbališta u odabranim gradovima u suradnji s gradskim upravama te će im predati aktivne zone u trajno vlasništvo. S područja Virovitičko-podravske županije u konkurenciji su Virovitica i Slatina (gradovi od 10.000 do 35.000 stanovnika), te Orahovica (gradovi do 10.000 stanovnika). Igralište će dobiti prva četiri grada (kategorija do 10.000 stanovnika), odnosno prva tri grada u kategoriji od 10.000 do 35.000. Glasati možete na: http://pokretzaradost.hr/aktivne-zone (pokretzaradost)

Share Button