Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. veljače 2017.

FOTOGALERIJA: Postavlja se krovište i stolarija na Studentskom domu u Virovitici

Posjetili smo gradilište budućeg Studentskog doma u Virovitici koji se nalazi u sklopu budućeg studentskog kompleksa, kojeg čine, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, Studentski restoran i Caffe bar “Škola”, te budući studentski dom na prostoru bivše virovitičke vojarne.

Trenutno se radi na postavljanju izolacije i limenog krova, pvc stolarije, te se obavljaju unutarnji i električni radovi. Nakon toga će se početi s vanjskom izolacijom i fasadom te uređenjem okoliša.

Novi studentski dom imat će 108 ležajeva i površinu od 2.300 četvornih metara. Ukupna vrijednost projekta je 19.373.876,98 kuna, a iznos EU potpore je 18.524.301,88 kuna.

Završetak projekta planiran je za kraj kolovoza ove godine. Studentski dom realizirat će se zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije. Radove na Studentskom domu u Virovitici otvorio je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. (www.icv.hr; vpz.hr; Fotografije: Matija Rođak)

Share Button