Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. siječnja 2017.

OPG Kristijana Marasa iz Virovitice dobio od 395.821,97 kuna za modernizaciju te razvoj stočarske i mljekarske proizvodnje

Iz VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije nam i nadalje pristižu odlične vijesti vezane za odluke o dodjeli sredstava iz operacije 4.1.1. Programa ruralnog razvoja. Naime, OPG-u Kristijana Marasa iz Virovitice, pristigla je od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Odluka o dodjeli sredstava za provedbu Podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“/Operaciju 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“. Korisniku je dodijeljena potpora u iznosu od 395.821,97 kuna, uz intenzitet potpore od 70 posto ukupno prihvatljivih troškova.

Doprinos EU sredstava je 85, a Republike Hrvatske 15 posto od ukupno dodijeljene potpore. OPG Kristijana Marasa, dobivena sredstva će uložiti u modernizaciju te razvoj stočarske i mljekarske proizvodnje na poljoprivrednom gospodarstvu. Projektnu prijavu je u suradnji s prijaviteljem izradila Razvojna agencija VIDRA. (www.ravidra.hr)

Share Button