Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. siječnja 2017.

Fotogalerija: Kako je bilo na 6. Kobasijadi na kojoj je u režiji Viktora Bulave slavila UHBL PTSP Virovitičko-podravske županije

Tko ima najbolju kobasicu, doznalo se u nedjelju u Dugoj Međi gdje je održana 6. Kobasijada u organizaciji UHBDDR iz Duge Međe. Žiri u sastavu, Franjo Bučić iz Donje Pištane i Ivan Ramić iz Zdenaca, probali su 15 uzoraka vrhunskih slavonskih kobasica. Na kraju su izdvojili njih četiri i odlučili. Najbolju kobasicu napravili su UHBL PTSP Virovitičko-podravske županije, a „režiser“ ove prvoklasne i pobjedničke delicije, bio je tajnik iste udruge Viktor Bulava. Drugo mjesto osvojila je UHBDDR iz Duge Međe, a bronca je otišla u ruke Glasnicima istine VPŽ, odnosno Goranu Draksleru iz Slatine.
Ovoj manifestaciji, koju je posjetio i načelnik Općine Zdenci Tomislav Durmić, između ostalih, nazočio je i saborski zastupnik Stiv Culej, kao i pomoćnik ministra branitelja Nenad Križić, koji je pohvalio ovakve manifestacije koje organiziraju branitelji i koje okupljaju braniteljsku populaciju, ali i mnogobrojne posjetitelje. U sklopu ove manifestacije, maratonki Kristini Špoljarić iz Zdenaca uručena je zastava Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa, s kojom će ona ubuduće trčati na svojim utrkama. (www.vpz.h, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button