Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. srpnja 2016.

Foto: Ljetno kino u Orahovici pun pogodak za sve uzraste jer ima tu i ljubića i horora

Udruga PAUK Orahovica ponovno je svim ljubiteljima dobrog filma vratila “Ljetno kino pod zvijezdama”. Prve dvije projekcije koje su održane na prostoru bivšeg dječjeg igrališta kod školskog centra uz ulaz besplatan ulaz, pokazale su da je ovaj potez paukovaca više nego pun pogodak:
– Odlučili smo probati s ljetnim kinom koji je svugdje tražen pa se eto nadamo da će i kod nas biti popraćen. Kako bi svi koji to žele, pomogli naš daljnji rad moći će za simboličnu cijenu kupiti kokice, piće, pojesti grah i druge delicije koje će pripremati naši članovi. Dakle, sve što preostaje je ponijeti dekicu i izvesti ljepšu polovicu ili pak cijelo društvo na film. U projekcijama će biti svih žanrova, od domaćih i ex-yu komedija, ljubića ili ponovno malo horora. Kako će projekcije biti rađene vikendom, na facebook događaju do četvrtka svi mogu predlagati filmove, a naši članovi će potom izabrati najbolji prijedlog. Prve dvije večeri su se pokazale odlično, došao je jako velik broj ljudi i svi su nakon projekcije bili oduševljeni što nam je motiv da nastavimo i dalje. Svako novu najavit ćemo kada budemo vidjeli koliko ima interesa jer ljeto je pa se svi ”raštrkaju” po svuda – rekao je predsjednik udruge PAUK Mirko Kufner.
Paukovci su uistinu pripremili sjajan ambijent, napravili su sjedalice od bala slame te automobilskih guma s mrežom pa je publika imala pravo uživanje u filmu:
– Sjajna ideja Paukovaca i vrhunski pripremljen prostor. Prvi puta sam ovdje u Orahovici na ljetnom kinu i moram priznati da je odlično i dolazit ću zasigurno često ovoga ljeta. – rekao je Tomislav Rugaš iz Čačinaca nakon prve projekcije, a nakon druge dojmovi su također bili sjajni:
– Atmosfera je odlična i moram pohvaliti članove udruge Pauk na sjajnoj pripremi cijelog događaja. Ljetno kino je u svim gradovima organizirano i posjećeno, pa je sjajno da i orahovica to ima, a kako sam primijetio posjeta je više nego dobra. – rekao je Dino Kršćanski iz Orahovice koji je s djevojkom uživao u filmu.
Mladi iz Udruge PAUK tako su ponovno Orahovici donijeli sjajan sadržaj i to za sve uzraste, a predsjednik Kufner već je najavio nove koji će dodatno upotpuniti ljeto kako mladima tako i onim nešto starijim mještanima Orahovice i okolice. (www.vpz.hr, vg, Fotografije: Vladimir Grgurić)

Share Button