Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. studenoga 2015.

Izlagači s područja Virovitičko – podravske županije na 14. međunarodnom sajmu gospodarstva „Brčko 2015“

U Brčkom, BiH, od 12. Do 15. studenog održan je 14. međunarodni sajam gospodarstva „Brčko 2015“, na kojem je izlagalo 270 izlagača iz 9 zemalja: Austrije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Indonezije, Njemačke, Slovenije, Srbije i Turske.

Zemlja partner sajma bila je Indonezija.

Sajam je, u prisustvu brojnih predstavnika gospodarskog i političkog života, te predstavnika Komora i izlagača, otvorio Anto Domić, gradonačelnik Brčkog.

Na osnovu reciprociteta, a u organizaciji HGK - Županijske komore Virovitica, gospodarstvo Virovitičko-podravske županije predstavlja se na sajmu u Brčkom, a u organizaciji Privredne komore Brčko-distrikta BiH, dok se gospodarstvo Brčko-distrikta predstavlja se na sajmu „Viroexpo“ u Virovitici.

Ove godine, na 14. sajmu u Brčkom, svoje proizvode izložilo je sedam izlagača s područja Virovitičko – podravske županije: Agroservis-proizvodnja Virovitica, Asel Slatina, Dam Lozan, Javna ustanova Park prirode Papuk Voćin, Medena Virovitica, Organica Vita Čađavica i Poison City Otrovanec.

HGK – Županijska komora Virovitica je organizirala posjetu sajmu poslovnog izaslanstva iz Virovitičko-podravske županije koje je predvodio direktor Milan Vanđura. (www.hgk.hr)

Skip to content