Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. listopada 2015.

U Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici održana edukacija o EU fondovima za potrebe gospodarstva

U sklopu Programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske Unije za 2015. godinu“, djelatnici Razvojne agencije VIDRA održali su u utorak, 6. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici edukaciju o EU fondovima (Ruralni razvoj) za potrebe gospodarstva.

Osim u Virovitici, edukacija je održana 5. listopada u Hrvatskom domu u Slatini, a 7. listopada u 10,00 sati edukacija će biti održana u velikoj gradskoj vijećnici u Orahovici.

Edukacije uključuju prezentaciju aktualnih mjera Ruralnog razvoja 2014-2020 (Mjera 4 i Mjera 6), a cilj je stjecanje znanja vezano uz mogućnosti financiranja iz EU fondova, odnosno pripreme i provedbe projekata za potrebe gospodarstva.

Namijenjene su edukaciji potencijalnih korisnika EU fondova u sektoru gospodarstva, ali i predstavnika jedinica lokalne samouprave te poticanju gospodarstvenika na apliciranje projekata na navedene mjere.

Provedba programa Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije“ za 2015. godinu sufinancira se sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. (www.vpz.hr, www.ravidra.hr)

[g-gallery gid=”96948″]

Share Button