Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. listopada 2015.

Promaknuća u PU VPŽ za Spomenka Relića, Marcela Štroka i Vladimira Barčana

U ponedjeljak, 5. listopada, u prostorijama Policijske uprave Virovitičko-podravske županije, upriličena je svečanost dodjele novih Rješenja, za izvanredno promaknuće policijskim službenicima. Temeljem Člana 63. Stavka 1. I 2. Zakona o državnim službenicima, Ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske Ranko Ostojić, na prijedlog načelnika PU virovitičko-podravske Mirka Kostalca, a povodom Dana policije, donio je Rješenja o iznimnom promaknuću u više zvanje za više djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova, među kojima su i trojica policijskih službenika PU virovitičko-podravske.

U nazočnosti užeg kolegija i rukovoditelja nagrađenih policajaca, načelnik PU, Mirko Kostelac, uručio je izvanredna promaknuća:

Spomenku Reliću: policijskom službeniku, Službe kriminalističke policije, raspoređenom na radno mjesto, kriminalistički analitičar, koji je sa trenutnim zvanjem Samostalnog policijskog inspektora, promaknut u zvanje Glavni policijski inspektor,

Marcelu Štroku: policijskom službeniku, Službe Policije, raspoređenom na radno mjesto, Voditelj Odsjeka za javni red, koji je također sa trenutnim zvanjem Samostalnog policijskog inspektora, promaknut u zvanje Glavni policijski inspektor,

Vladimiru Barčan: policijskom službeniku, PP Virovitica, raspoređenom na radno mjesto, Vođa sektora, koji je sa zvanja Policijski narednik, iznimno promaknut u zvanje Viši policijski narednik. (www.viroviticko-podravska.policija.hr)

[g-gallery gid="96956"]

Skip to content