Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. rujna 2015.

Gospodarstvenici iz Virovitičko-podravske županije na 13. međunarodnom sajmu “Ekobis 2015” u Bihaću

U Bihaću, BiH je od 10. do 13. rujna održan 13. međunarodni ekološki sajam „EKOBIS 2015”. Sajam je otvorio Izudin Saračević, premijer Unsko-sanskog kantona.

Na sajmu je izlagalo 220 izlagača iz devet zemalja, a regija partner bila je Karlovačka županija.

Posredstvom Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Virovitica, svoje proizvode predstavilo je jedanaest izlagača s područja Virovitičko – podravske županije: Agroservis proizvodnja Virovitica, Apis Cabuna, Asel Slatina, Brana Virovitica, Dam Lozan, Medena Virovitica, Meta-plast Pitomača, Organica Vita Čađavica, Pan-parket Čačinci, Poison city Otrovanec, Pustara Višnjica Višnjica.

Svečanosti otvorenja prisustvovalo je izaslanstvo, koje je predvodio Milan Vanđura, direktor HGK - Županijske komore Virovitica, a u kojem su bili i izlagači s područja Virovitičko-podravske županije.

Izuzetno zadovoljstvo nastupom na sajmu izrazio je Slavko Švraka, najveći hrvatski pčelar, koji je imao uspješnu prodaju meda i pčelinjih proizvoda, a s novim poslovnim partnerima dogovorio je konkretnu poslovnu suradnju te izvoz meda i ostalih pčelinjih proizvoda u BiH.

Nastup na sajmu realizira se temeljem Sporazuma o suradnji između Privredne komore Unsko-sanskog Kantona i Županijske komore Virovitica, koji su potpisali predsjednici Komora Ivan Slamić, u ime HGK – Županijske komore Virovitica i Ismet Pašalić, u ime Privredne komore Unsko-sanskog kantona u Bihaću 11. rujna 2008. godine (www.hgk.hr)

[g-gallery gid="95251"]

Skip to content