Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

21. studenoga 2014.

Održan radni sastanak predstavnika Virovitičko-podravske županije i delegacije talijanske regije Veneto

U sklopu posjeta talijanske delegacije regije Veneto Virovitičko-podravskoj županiji, u petak 21. studenog u 10 sati, u prostorijama Županije, održan je radni sastanak talijanskih delegata s predstavnicima Virovitičko-podravske županije. Sastanku su nazočili zamjenici župana Sanja Bošnjak, Zdravko Dijaković i Igor Pavković te v.d. ravnatelja Razvojne agencije VIDRA Tomislav Petric. Tom prilikom gostima su prezentirani potencijali kojima raspolaže Virovitičko-podravska županija, kao i poslovne i investicijske prilike.

Nakon radnog sastanka planiran je obilazak kurije Janković u Kapela Dvoru, koja je obnovljena u sklopu EU projekta Drava4Enjoy te gospodarstvenika s područja Virovitičko-podravske županije.

Podsjetimo, u listopadu ove godine, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Igor Pavković bili su u radnoj posjeti regiji Veneto, gdje su prezentirali mogućnosti stranih ulaganja u Virovitičko-podravsku županiju.

Ova radna posjeta će također biti prilika za razmjenu primjera dobre prakse pošto je regija Veneto jedna od uspješnijih regija po povlačenju EU sredstava za prekograničnu i transnacionalnu suradnju, te ruralni razvoj. (www.vpz.hr)

 [g-gallery gid="70286" random="0" watermark="1"]

Skip to content