Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. rujna 2014.

Čestitka virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića povodom početka nove školske godine

Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić uputio je čestitke s najboljim željama, učenicima, učiteljima, profesorima i roditeljima uoči početka nove školske godine:

”Dragim učenicima i učenicama, posebno onima koji po prvi put kreću prema školi, ispraćeni brižnim očima roditelja, želim sretan početak nove školske godine. Poštovanim učiteljicama i učiteljima, nastavnicama i nastavnicima te profesoricama i profesorima, koji učenicima širite vidike i koji će uz vas odrasti u ljude novog vremena, također želim čestitati početak nove školske godine. Ova županija uvijek će brinuti za svoju djecu, za bolje uvjete obrazovanja. Tako smo i na početku ove školske godine otvorili jednu od najmodernijih srednjih škola u Hrvatskoj, novu Srednju školu Stjepana Sulimanca u Pitomači.

Još jednom, draga djeco, želim vam mnogo uspjeha u vašem školovanju, a vašim učiteljima i roditeljima koji su vaš putokaz kroz život želim puno strpljenja i rada te razumijevanja za vas i vaš odgoj. Posebno želim obratiti pozornost vozačima na naše najmlađe sudionike u prometu te ih upozoriti na dodatan oprez, pogotovo u blizini škola.” (www.vpz.hr)

Skip to content