Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. rujna 2010.

Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Slatine, Zlatna plaketa dodijeljena Anđelki Zelenko

Nakon polaganja vijenaca na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima i puštanja u rad vertikalno-podizne platforme za osobe s invaliditetom u zgradi Pučkog otvorenog učilišta na sjednici Gradskog vijeća grada Slatine osim domaćina, predsjednika Vijeća Robertina Repića i gradonačelnika Ivana Roštaša, brojne goste pozdravili su potpredsjednik Sabora i počasni građanin Slatine Vladimir Šeks, saborski zastupnik Josip Đakić i župan Tomislav Tolušić, a nazočna je bila i saborska zastupnica Nevenka Majdenić te brojni državni i županijski dužnosnici, predstavnici gospodarskih i društvenih organizacija i udruga.

Zlatnu plaketu primila je predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slatina Anđelka Zelenko za dugogodišnji samoprijegoran rad u humanitarnim djelatnostima i osobitu brigu za osobe s invaliditetom. Srebrna plaketa Grada Slatine ove je godine dodijeljena Lions Clubu Slatina za izuzetan humanitarni doprinos u različitim područjima društvenog života te promicanju moralnih i društvenih vrijednosti.

Zahvalnice Grada Slatine primili su Kulturno-umjetničko društvo Dika Slatina, Marica Trik, Branko Mihoković, Dragan Klement, Damir Žubrinić, Željko Lukaček i Obrt „Plehan“ vlasnika Krešimira Sutona. (www.icv.hr)

Share Button